Bierproeverij - In actie voor ColSensation
Bierproeverij
Boer neemt de tap over en serveert deze dag een hele leuke bierproeverij voor het goede doel! Verwacht 5 bijzondere bieren met uitleg, lekkere hapjes en een fijne sfeer. De volledige opbrengst (100%!) van de kaartverkoop gaat naar ColSensation – in actie tegen kanker.
Datum: Zaterdag 22 juni
Tijd: inloop 17:00 – start 17:30 tot 20:30
Prijs: € 47,50 p.p.
Proeverij: Bier & Asperges
Proeverij: Bier & Asperges
De Toekomst uit Fijnaart komt zijn beste bieren laten proeven en Peter Kesseler verzorgt bij iedere ronde een verrassende bereiding van asperges. 5 rondes genieten! Bij lekker weer zitten we gezellig in de wei van Boer.
Datum: 26 mei
Tijdstip: 16:00 - 19:00
Prijs: €57,50
Borrelplank
Borrelplank
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle borrelplank!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale producten en lekkere recepten. Naast de welbekende borrelplank klassiekers zoals bruschetta's, gehaktballetjes en pesto maak je ook de wat minder bekende gerechtjes zoals gemarineerde aubergine, mini kaasfondue en gevulde dadels. Een goed gevulde plank met genoeg om te proeven!
Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijke borrel.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8
Koken met seizoensgroenten
Koken met seizoensgroenten (voorjaar)
Het is lente! Er komen weer steeds meer producten van eigen bodem, en dat is genieten. Denk aan raapsteeltjes, asperges, andijvie en spinazie.
Leer koken met de seizoensgroenten van dit moment tijdens deze leuke workshop.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8
Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!
Taste the Waste
Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont. We leren je ook hoe je restjes kunt recyclen op verschillende manieren.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8
Franse slag
Koken met de Franse slag
We zijn (bijna) allemaal wel eens op vakantie geweest in Frankrijk. En wat smaakt het eten dan heerlijk. Wij gaan met jou op reis door de Franse keuken. Venkelsoep, ratatouille, poire Hélène en andere heerlijke gerechten met een Franse slag.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8
Vegetarisch koken
Vegetarisch koken
Zowel voor je gezondheid als voor het milieu is het beter om vlees af en toe eens uit je diner te schrappen.
Wil jij ook minder vlees eten maar vind je het lastig om alternatieven op tafel te zetten zonder meteen te grijpen dan de vleesvervangers dan is deze workshop iets voor jou. We laten je graag zien hoe je met heerlijke verse gerechten een goed uitgebalanceerde maaltijd op tafel zet.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8
Kookworkshop met je eigen groep?
Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.